Snäll flickvän;) och kanske minst lika snäll vän?:)

Idag har jag varit en snäll flickvän;)

Jag har inte bara tvättat min egen bil utan även Henkes bil. Både utvändigt och invändigt blev det! Så nu blänker de båda mycket fint:) tankade även en fulltank för jag tycker han var värd det! Fick även hjälp av bror med bilarna❤

Vi har även idag hjälpt Johan & Emma att flytta. Var en jättefin lägenhet och jag hoppas verkligen de får den omstarten de behöver. Nu kan det bara bli bättre och jag hoppas de får sin lycka.. för om någon förtjänar det så är det verkligen dom! De har varit med om alldeles för mycket hemskheter och ledsamheter för en livstid! Nu är det dags för positiva saker och att livet blir lättare och bättre! Vi stöttar er och finns där! Sträcker ni er efter en hand finns den där! Vi finns här alltid och vi ska ingenstans även när det är som tuffast❤ vi älskar er!!

Nu sitter jag på jobbet och kollar på film och har blivit flätad i håret.. Nu räknar jag ner timmarna till ledig helg:)))

 

 


Fullspäckad torsdag!

Vaknade vid halv 9 av att pappa ringde.. Hade fått lite offerter.. Bra offerter:) snälla underbara pappa som ställe tupp och fixar en himla massa❤

Gick sen ner till Lisette på hennes salong.. Hade bokat ansiktsbehandling. Skönt att unna sig själv något ibland;)
Alltid lika duktig fina Spettan❤ bestämde vi skulle ut och äta på rökeriet på lördag sen blir det lite utgång.. Är ni sugna så hör av er och häng på vet ja;)

Sen åkte jag och bror och kollade på fönster och ytterdörrar.. Så himla spännande och så himla skoj!!

Har känns mig lite krasslig nu några dagar.. Ont i halsen, febrig och öm i min kropp.. Orkar ej bli sjuk nu igen.. Håller tummarna att de passerar snart!!

Bror och jag bestämde oss att gå en runda.. Vi tog Milo med oss och det blev 5,5 km. Finspång rört mig på 4 veckor så det kändes bra att komma igång igen!

Sen vart det dags för sjukhusbesök igen.. Denna gången på ortopeden.. Korsbandet och menisken är intakta:))!!!! Så på fredag ska jag träna om jag inte mår sämre! Tränaren ringde även idag och jag förklarade läget.. Kände suget efter att få träna och spela match! Hoppas man kommer tillbaka snabbt!

Sen väl hemma igen vart det bara att vänta in hjärtat för vi skulle köra det sista i min lägenhet/förråd och det vi packat från hans lägenhet! Gick smidigt och bra och det känns så himla skönt!:) unnade oss lite mat från La Strada innan jag vilade lite inför nattpasset.. Och nu är jag här:)


HUSÄGARE!!!!!

Då fick vi tillbaka kontraktet idag... Vi är numera husägare jag och min man! Kan knappt fatta det själv! Allt har gått så smidigt men fort så man har nog ej riktigt fått in det ännu:P

Min lägenhet är uppsagd och jag har en tjej som tar över den om 2 veckor.. Så nu har vi tömt hela lägenheten och städat klart allt.. Bara besiktningen kvar.. Den är på fredag!

Henke har sin lägenhet juni ut.. Men vi har redan börjat packa ner allt som inte behöver användas och ska köra ett lass imån tänkte vi.. Han bor ju på 4:e våningen utan hiss så rätt skönt att inte ta allt på en gång.. Så man kan ju ta lite i omgångar! Det börjar ju närma sig:)))

Den 24/6 får vi nycklarna till VÅRT HUS❤❤❤
Så himla spännande.. Vårt drömhus.. Ja, eller det kommer bli vårt drömhus när det är klart:P
Är ju lite av ett renoveringobjekt om man säger så:P haha

Men vi har så många som vill hjälpa oss och vi kommer få lägga all fritid på huset men det kommer det vara värt när det står klart:) så tacksamma för allas omtanke och hjälp❤❤❤

Från att ha mått sämst och varit i ett kasst förhållande till att må helt underbart och ha världens bästa man.. Det skulle jag aldrig ens vågat drömma om! Men lyckan ler äntligen mot mig! Älskar dig Henrik Magnusson❤❤❤


Jobb och packning!

Idag körde mamma mig till ahlbergbil så jag kunde hämta min bil på verkstaden.. Varit utan den en vecka så den vart efterlängtad:)

Körde sen direkt till jobbet.. Tagit ett extra pass idag så blev jobb 8-15 idag.. Körde sen och handlade och fixade lite småärrenden.. Skönt att kunna bocka av lite MÅSTEN:)

Väl hemma lagade vi lite mat.. Idag blev det varmrökt lax, potatis och filsås! Så himla gott och blev till 2 matlådor till imån med.. Himla bra tycker jag för jag jobbar kr-16 imån!:)

Nu har vi hållt igång hela kvällen.. Vi har packat en hel del faktiskt! Allt som vi inte behövder just nu blev nerpackat! Fyllt lite kartonger så det blir att köra ett lass nu i veckan när tid finnes:)

Idag är det exakt 4 veckor tills vi får nyckeln till huset! Längtar så himla mycket❤ det känns helt fantastiskt och underbart❤

Nu blir det lite filmmys med min älskling innan vi ska krypa ner och sova... Kan man verkligen må såhär bra??!!:)))

 


Dygnet behöver fler timmar!! :)

Ja jag hinner knappt blogga nuförtiden.. Fullt upp hela tiden! I fredags förberedde vi för stundande bröllop.. Det var en del att göra men det löste vi väldigt bra tycker jag:)
När jag kom hem hade min fina älskling fixat lite mat.. Räkor, vitlöksbröd, vindruvor och jordgubbar och till det blev det ett gott rött vin! Han är fin min man❤

Lördag började med att vi möttes upp hos frisören.. Fina Anna på IKON gjorde oss så himla fina och Carro har jag aldrig sett vackrare! Stort tack Anna❤
Sen åkte vi och fotograferades.. Blev många fina bilder.. Bilder för livet❤
Va jättenervös när vi gick in i kyrkan men det släppte snabbt ändå.. Det var allt så himla vackert.. Så glad för min fina kusins skull.. Hon är verkligen värd det❤
Hela kvällen va fylld av kärlek och skratt och jag hoppas de va nöjda med sin bröllopsdag:)

Idag tog vi lite sovmorgon.. Det var vi verkligen värda;)
Vi gjorde en riktig brakfrukost och efteråt tog vi oss ett bad!
Vi bestämde att vi skulle fixa det sista i min lägenhet.. Så nu är det bara de lilla sista kvar att hämta i förrådet.. Sen är allt klart, tömt och städat! Så himla skönt att ha de ur vägen:)

Väl hemma igen så har han börjat packa lite i denna lägenheten och jag har städat lite och gjort köttbullar.. Effektiv söndag trots bröllopet igår:)
Har även hjälpts åt att bada båda djuren vilket va välbehövligt:)

Nu har vi precis ätit och jag har lagt mig en stund på spikmattan medan Henke sitter och bygger kök på datorn:)

Varit en intensiv vecka.. Den kommande lär bli lika så men tiden går fort! Mkt jobb och packande stå på schemat!
Men jag klagar inte då jag är lyckligare än jag nånsin varit❤

 


Stress stress stress

Ja dessa senaste dagarna har det varit fullt upp från morgon till kväll.. Ingen vila här inte!!!

Har ju sagt upp min lägenhet.. Så nu är jag sambo med min underbara pojkvän!:) tömt min lägenhet på en vecka.. Vilket är starkt jobbat då jag äger en hel del saker:P
Kört flera lass med kartonger och möbler.. Min underbara familj har hjälpt till.. Vad hade man gjort utan dom❤

Känns konstigt att lämna den lägenheten som varit mitt hem i 3,5 år.. Men samtidigt spännande med nytt och framtid❤
Har både bra och dåliga minnen från den lägenheten men det är vilket fall som helst ett avslutat kapitel.. Det är min backspegel... Som man endast då och då ser tillbaka i.. jag låter framrutan vara större❤

Har även varit på sjukhuset.. Igen... Jag och alla gamla!
Denna gången hade jag tid hos öron/näsa/hals.. Har alltid hart svårt att andas genom min näsa men aldrig riktigt blivit tagen på allvar för det.. har alltid haft lätt för att få näsblod och får ganska ofta bihålsinflammation.. Nasonexet hjälper ej så mkt så ska testa ett starkare kortison i en månad och se om det hjälper.. Annars kanske det bli operation.. Återstår att se..bara det hjälper mig så:) 


Fick även brev angående  mitt cellprov.. Hade cellförändringar.. Kul.. Väntar nu på en tid..
Onsdag ska man till ortopeden och få domen på sitt knä..
"Hoping for the best but expecting the worst"
Så det har varit en vecka med mycket sjukhus och alla fel på mig.. Men samtidigt finns det de som har det mycket värre.. Det skulle jag aldrig ta ifrån dom.. Men just nu behövde jag inte detta.. Har ju så mycket annat i tankarna just nu.. Jaja bara att bita ihop och kriga vidare! 

Varit mkt med bror med denna veckan.. Känns så skönt att han att har kommit på fötter igen.. Jag står vid hans sida och stöttar honom till fullo! Han är en fin människa som förtjänar det bästa! Han har råkat ut för många dåliga människorovet flickvännen som genom åren  som behandlat honom illa.. Det är inte rätt! Men man tar lärdom.. Gör om, gör rätt!!!

Älskar dig bror❤

Idag var vi även på stan och inhandlade lite kläder till honom.. Snälla Marlena hjälpte oss hitta kläder till bröllopet på lördag.. Så stilig så blev bror och han va så nöjd! Tack😘

hade en riktigt kass dag igår så unnade mig ett bad, ansiktsmask och hårinpackning! Underbart!

Skotthåll i knät kan man tro.. Så blir det när man är korsbandsopererad 2 gånger.. Ev en 3:e på intåg.. Suck!!

Maskrosäng från barndomen 

Mina älskade djur❤


Godmorgon!!

 
 Ja vad har hänt sen jag blev 26 år.. 

Vi hade lite kalas för mig i fredags.. Blev grillat och god paj till efterrätt! Spelade lite kubb och umgicks❤

Jag har även sagt upp min lägenhet.. Så jag har mest packat fredag och lördag och kört sakerna till ett förråd !! Man förstår verkligen nu hur mycket saker man verkligen äger:P

Har jag tur så ska en trevlig tjej ta över min lägenhet redan i mitten på juni så lika bra att tömma den så fort som möjligt!

Henke ska ju med tömma sin innan 1 juli och vi har lovat att hjälpa Emma och Johan att flytta med:) det är mycket som händer nu inom loppet av en månad.. Tiden kommer gå fort!!

Idag är det jobb 7-16.. Packade det sista i förrådet igår och rensade det som ska slängas eller ges bort.. Fixade även lite mer i lägenheten.. Ev ska hjärtat, pappa och bror köra lite idag så jag.har tömt lite möbler med som de kan köra idag.. Faktiskt snart tömt hela min lägenhet på knapp 3 dagar:P

Vart kanonfint väder både i fredags och lördags så solat lite hemma i Gungvala och badat i poolen! Underbart❤

Fyndade även en motionscykel och 2 Barbord.. Cykeln får bli mitt rehabsällskap.. Fick pappren från sjukhuset med.. Ska till ortopeden den 29/5.. Känns inte alls bra.. Bara att vänta nu och se.. Kan inte göra något annat ändå..

 

 
Älskade bror & Milo❤
 
 
Årets första dopp i poolen👍🌊
 
 
Kalasfin❤
fin i lila klänning;)
 
 
Pappa njuter med av solen☀
 

 Livet på en pinne❤❤❤

 


Ännu ett år närmare 30 års krisen;)

Varit en mycket fin dag!:)

Tack för alla fina sms och inlägg och samtal idag❤ det värmer mig så mycket i Hjärtat!

Då har man sagt upp lägenheten:)) så idag kom bror och mammsen in så vi började packa lite.. 10 lådor blev det och 3 svarta sopsäckar.. En bra början👍

Sen åkte vi till Gungvala och solade.. Varit riktigt varmt idag alltså☀☀ men jag har inte bränt mig faktiskt! Yay:)

Sen åkte jag hem och duschade sen slocknade jag direkt i sängen.. Hade ju inte sovit något efter nattpasset.. Var så stissig då jag ville börja packa direkt när jag slutat jobba:P

Sen kom hjärtat.. Han skrämde livet ur mig nästan för jag vaknade av att någon stod och tittade på mig i sovrummet! Haha
Han fixade mat till oss.. Egenpanerad torsk, potatis och pepparrotssås! Så himla gott! Min man är så grym i köket❤

Fyndade även en ny kattställning till León idag.. I knallblått! Men han blev överlycklig ändå och har använt den hela kvällen:P

Nu sitter jag på jobbet.. Analyserar lite och kommer fram till samma sak om och om igen... Jag säger inte att jag själv är felfri.. Långt ifrån faktiskt.. Allt har inte varit kaos men mkt i mitt liv har varit det de senaste åren.. MEN..
Jag har träffat helt fel människor, blivit illa behandlad och mått skit så länge och nu har allt bara vänt och fallit på plats.. Jag har funnit mannen i mitt liv! Han är verkligen det bästa som någonsin hänt mig❤
Så man får ta de goda med det onda!
Jag har kysst många grodor men äntligen att jag funnit min prins❤ lyckligare än nånsin! Ville bara tala om det;) haha


Grattis till mig på 26 års dagen :)


Heldag med kära bror ❤

Vakande till i morse när Henke gick till jobbet men somnade om och vaknade till igen halv 9..
Bestämde mig för att ta mig till gymmet och känna lite på det.. Körde 1 timme med ganska lätt på benen och hårdare på mage och ben.. Känns som krampkänningar i baklåret på det skadade knät så kunde inte göra så mycket idag tyvärr.

Ringde kakka idag och han styrde upp saker och ting och hjälpte mig.. Tacksam för det! Även Annelie gav mig lite svar på alla mina tusen frågor och jag fick tom grattis i förskott;)

Sen kom bror och vi körde och handlade.. När vi kom hem bestämde vi oss för en promenad.. Eller han tvingade nästan ut mig.. Helt tappat motivationen så tur att han drog med mig ut;) vi gick faktiskt i 7,6 km på 1:20h så det har skönt!
Dock lite öm nu i knät och det känns i hela benet så avvaktar tills torsdag med fotbollen.. Ska upp iaf och vara med lite lätt:) saknar det så himla mycket just nu men måste stressa långsamt! Hoppas det går bra iaf!

Sen fixade vi middag.. Idag blev det Mousakka med svart trumpetsvamp! Den är alltså så himmelskt god så ni anar inte! Så nu har jag mat tills imån med.. Kanon:)

Sen har vi slöat på soffan till filmen Thor och Henke kom med och höll oss sällskap.. Sen körde han till sin handbollsträning och vi körde till Gungvala.. Jag och bror:)

Tappade upp ett varmt bad och hade både ansiktsmask och hårinpackning.. Känne flit fräsch och mjuk i kroppen nu:)

Sen hade pappa stekt lite abborre och nu kollar vi på Sverige-Danmark!!! Hejja hejja hejja!!!


Magnetröntgen och fiske:)

Sov några få timmar innan larmet gick efter nattpasset.. Mamma hämtade upp mig och vi begav oss till sjukhuset.. Skönt att ha det stödet med sig❤
Röntgen tog ca 30 min och det gick bättre denna gången.. Jag grät inte men jag spände mig hela tiden så helt stel i kroppen.. De sa jag var prioriterad så borde få svar redan denna veckan så bara att hoppas på det bästa:)

Som somnade sen på päronens soffa och sen åkte vi och fiskade.. Var hela familjen och Hjärtat som åkte idag:)
Vi fick en del fina abborrar men tusan vad kallt det var.. Det blåste hela tiden.. Knappt någon paus så vi blev ej så långvariga.. Milo gick bada lite med:)

Väl hemma blev de en dusch sen la jag mig på spikmattan.. Är tungandad och har ont i axlar och nacke.. Så fick lite massage av älsklingen så lite av spänningarna släppte.. Nu ligger vi här i sängen och myser och mina ögonlock känns bara tyngre och tyngre så nu säger jag Godnatt:)


Söndag och nattpass

Gårdagen vart himla trevlig.. Lizette och Rebecka hade 25 årsfest! Jättegod mat och trevligt sällskap:) tack fina ni❤

Idag har jag varit mer bakis än vad jag varit på länge.. Ögonen har ej hängt med:P
Däremot så mår min mage inte så himla bra.. Krampat massa idag och speciellt varje gång jag ätit något.. Ajajajaj..

Vi har bara slöat hela dagen och ätit massa onyttigt:P men ibland får man göra det med.. tänkte försöka utmana mig själv och komma igång med lite egenträning med mycket styrka.. Man kan alltid bli starkare och stabilare:)
Även hunnit med att klippa Milo.. Ser ut som en liten valp igen❤ min söta lilla Milo!

Snart är det dags för nattpass och sen får jag ställa klockan då jag ska på magnetröntgen imån.. Hatar trånga utrymmen.. Sist grät jag under hela proceduren men fick som jag ville och ha huvudet utanför.. Då funkade det ganska bra.. Måste ju göra det liksom.. Håll tummarna att jag är hel!


Igår va ingen bra dag men dig är bättre :)

Usch ja.. Igår va en riktig skitdag rent ut sagt! Allt gick emot mig och jag var arg och ledsen.. Så är det ibland..
Jobbade kväll igår och när jag kom hem hade älsklingen fixat mat och handlat lite Gotte.. Orkade dock inte så mkt av Gotte eftersom jag va proppmätt av maten.. Så snällt av han❤

Idag vaknade jag när han gick till jobbet.. Började fixa lite här hemma sen kom mammsen hit.. Vi åkte och handlade lite tillsammans.. Snäll hon, min mamma❤

Sen har jag gjort matlåda och packat åt hjärtat som ska åka iväg och fiska idag.. Det är med pappa och deras goa fiskegäng.. De ska till strömhult och sova där inatt..
Han uppskattade min hjälp då det blev mindre stressigt..
Jag gör allt för honom❤

Nu ligger jag mest på soffan.. Är fortfarande tungandad och seg:/ skulle kört upp till träningen idag men hoppar det känner jag.. Ska jobba sen inatt med så kan vara skönt med en lugn dag.. Händer ju inte mig allt för ofta då jag alltid har tusen järn i elden:P hahaha

Jag ska ju göra magnetröntgen på måndag men tror även jag ska försöka träna.. Känna efter iallafall och se hur det känns..
Saknar ju fotbollen så mycket och jag har knappt rört mig på en vecka så vill ju komma igång igen så fort som möjligt!

Jaja nu ska jag återgå till filmen.. Ha en trevlig fredag:)


Mardrömmar och ångest

Vaknade tidigt i morse.. Var andfådd och hade ett hårt tryck över brösten.. Jag hade drömt fruktansvärda mardrömmar och rädslan fanns kvar när jag vaknade.. DEN känslan är bland det värsta jag vet för jag får inte bort den.. Den förstör hela dagen och jag har svårt att vara glad.. Det finns ingen glädje i denna kropp denna dag..
Jag vill bara gömma mig!


Nyklippt:)

Bion igår va faktiskt över förväntan:)
Det var jag, Nade & bror sen dök även Mickis upp:) var bara vi i hela biografen.. Rätt skönt faktiskt;) haha

Somnade nästan direkt när vi kom hem igår.. Vaknade av en jävla smäll mitt i natten.. Ena stora tavlan for i golvet.. Blev fan livrädd och kröp upp i Henkes famn:P haha

Körde sen bror på morgonen och städade undan lite hemma.. Sen kom bror och mamma en sväng så styrde jag upp lite frukost.. Himla mysigt❤ älskar min familj!!

Annars idag har jag ringt tusen samtal känns det som.. Hämta mitt paket från hm.. Fick 13 tröjor och mobilskal för typ 900 kr.. Det behövde jag efter att ha rensat ut mycket innan ur min garderob som jag har gett bort..

Vid 12 kom hjärtat hem på lunchen.. Jag hade fixat lite middag åt honom.. Det blev gorgonzolakyckling med paprika purjo och champinjoner och till det blomkålsris.. Det var nog uppskattat;)

Vid 14 gick jag bort till Anna på IKON.. Bästa frisören som finns och en fin vän. Spelat fotboll ihop många år och hon är saknad! Hon är så duktig på sitt jobb och jag har aldrig gått därifrån missnöjd! Inte idag heller! Tack fina Anna❤

Nu sitter jag på jobbet.. Idag är det kvällspass som gäller.. Är ett extra pass💰 regnet öser ute och inne är det mysigt att sitta och bara lyssna och slappna av.. Kan jag behöva efter en dag som denna.. Ha en bra kväll mina vänner❤


Oh sunny day☀☀☀

Sov ganska skönt efter nattpasset idag men vaknade av att det vart så himla varmt.. Solen står på hela dagen på min lägenhet så här blir väldigt varmt:P

Steg upp och begav mig till Gungvala.. Toppenväder idag så jag och bror har varit ute hela dagen.. Har fixat med poolen:) så snart får man väl ta sig ett premiärdopp;)
Mamma va duktig och fixade mat till oss mellan allt fönsterputsande och planterade:)
Fått riktigt mycket färg idag:) härligt!!!

Nu är jag hemma igen och nyduschad slöar jag lite i soffan.. Bror är här med.. Vi ska på bio ikväll och Nade ska med:)
Vi ska se "Olympus has fallen". Tror den kan vara bra:)

Sen blir det mys med Hjärtat efter bio och hans handbollsträning.. Bror ska sova här med och jag ska köra han till hans nya jobb imån.. Önskar han ett stort lycka till❤

Annars blir det att ringa en del samtal imån.. Ibland har man sådana dagar.. Sen ska jag äntligen klippa mig!!!!:)))

Nu ska jag återgå till vilandet;)


Vart tog dagen vägen?

Sov jättelänge idag efter nattpasset.. Va nog ganska trött:P längesen ja sov till 15 vill jag lova!
Har dock varit mycket liv på gården idag.. Några som flyttar ut, hantverkare som låter och de satans jävla fiskmåsarna som för ett jäkla liv hela dagarna! Usch!
Så vaknat och somnat hela tiden men iaf fått ihop några timmar:)

Steg upp och fixade lite middag till mig och hjärtat.. Blev enkel men himla god middag idag.. Hemmagjort potatismos, vildsvinsköttbullar, gelé och lök:) nomnom!

Sen åkte vi ut till hans syster i mörrum.. Drack lite kaffe och pratade! Himla trevligt och barnen är så goa! Olle är helt lyrisk över Milo❤

Väl hemma igen kollade Henke på AIK-IFK Göteborg medans jag storstädade hela lägenheten! Tro mig det var välbehövligt! Henke renbäddade med så ska blir skönt att krypa ner efter nattpasset är till ända! Så himla skönt att ha ett städat och rent hem! Vantrivs när det är uppställt och saker ligger slängt överallt! Blir ju snabbt skitigt med då jag har 2 djur och vi är två som slåss om platsen i en tvåa! Längtar efter större❤

Ku ska jag starta ett nytt avsnitt av REVENGE och räkna ner timmarna tills jag slår huvudet i kudden;)


Bildregn <3


Helgen som gått❤

Vaknade rätt tidigt i lördags av att solen sken in i hela lägenheten.. Vi steg upp och fixade lite god frukost och bestämde vi skulle åka och fiska lite.. Så vi tog med oss kaffetermosen och åkte iväg.. Fick ingen fisk men det var så skönt att bara komma iväg.. Mitt ut i skogen❤

På kvällen blev det lite förfest hos Lizette:) vilka fina vänner man har alltså! Så tacksam för det❤ va ute en sväng men det var rätt lugnt..

Idag vaknade tidigt så jag lät Henke sova vidare medans jag styrde upp lite frukost.. Sen åkte vi till Gungvala en sväng och solade lite och sen åkte vi och fiskade.. Pappa och bror hängde på.. En underbar kväll var det:) vi fick lite abborrar och mörter.. Så blir snart fiske igen:)

Hemma igen gjorde vi lite tacos sen somnade jag i älsklingens famn.. Vaknade av att larmet gick och det var dags att bege sig till jobbet.. Ville bara ligga kvar❤

Tycker faktiskt att knät känns lite bättre idag.. Är förvånad över det själv men man vet inte än hur det ligger till.. Gör fortf ont inåt men jag haltar inte lika mycket och de viker sig inte lika lätt.. Hoppas det fortsätter i den riktningen👍


Dagen började på sämsta möjliga sätt men avslutades på det bästa ❤

Igår på träningen skadade jag knät riktigt rejält.. Hoppade ur led och tillbaka och något small till ordentligt!
Nu kan jag knappt gå men det är inte så farligt svullet..

Åkte sen till jobbet och plågades natten igenom.. Körde sen och bytte bil med pappa då den är en automatare då jag har så ont så det är svårt att växla.. Körde sen och hämtade mamma sen begav vi oss till akuten i karlskrona..

Röntgades men de hittade inget.. Efter undersökningen anade de att menisken eller främre korsband kan vara skadat så fått remiss till MR inom 2 veckor.. Så nu är det vila som gäller.. Och knapra smärtstillande:(

Är det korsbandet igen har jag tagit beslutet att sluta spela fotboll.. Det är inte värt att fördärva min kropp mer..kommer få en knäprotes innan jag ens fyllt 50 annars.. Men hoppas det inte är något så allvarligt utan en rejäl smäll och kanske uttöjda ledband eller liten skada på menisken.. De är lättare att komma tillbaka ifrån ganska fort.. Bara att vänta nu..

Åkte sen hem till Gungvala.. Helt slut då jag varit vaken över ett dygn.. Inte ätit ngt.. Vart helt svag.. Vi satt ute i solen och jag kunde slappna av lite.. Mormor var med oxå❤

Körde sen hem mormor och hämtade upp älsklingen så körde vi och handlade mat.. Det blev massa gott idag!!
Vi åt chilimarinerade räkor från rökeriet, vitlöksbröd, grillad kyckling, potatissallad, ost, kex och jordgubbar! Till det drack vi kolsyrat vatten och rött Chilenskt vin! Fantastiskt gott!

Nu börjar snart hockeyn..
Sverige - Schweiz..
HEJA SVERIGE!! :))))

Så denna dagen började sämst men slutade bäst❤

Milo njöt av solen idag❤☀

 


Älskade Sol❤☀

Sämre kan man ha det😉


Ännu en dag på landet :)

Stack till gymmet direkt efter jobbet i morse.. Hade massa träningsvärk i benen så körde armar, rygg och mage idag! Känner mig mycket starkare redan:) hejja mig!!!

Sen fixade jag lite frukost innan jag gick och la mig.. Vaknade runt halv 12.. Sen kom Henke hem på Lunchen.. Va skönt att få träffa honom lite.. Han får mig att må bättre när jag är lite låg.. varit mkt stress och oro den senaste tiden så det är väl inte så konstigt!
Älskar honom

Körde till Volvo och faxade papper och körde inom Coop och handlade lite mat sen begav jag mig till mamma.. Trivs så bra här och skönt för Milo att kunna vara ute i detta fina vädret istället för att sitta inne i en lägenhet.
Tror mamma är ganska glad för sällskapet med;)

Vid 17 är det dags för fotbollsträning sen är de vila som gäller innan nästa nattpass.. Men sen är jag ledig tills söndag natt så helgen ska spenderas med min fina man



4:e jobbpasset denna veckan

Jobbade dag plus natt igår så blev mest bara vila där imellan.
Efter nattpasset stack jag direkt till gymmet.. Körde 1,5 timme idag.. Kändes bra!:)

Hemma igen åt jag lite frukost.. Blev bananplättar och avokado! Sen däckade jag rätt hårt vill jag lova:P

Vaknade runt halv 12 och ringde upp Mickis.. Vi bestämde oss att åka hem till Gungvala.. Mamma gjorde pannkakor som vi avnjöt i solen! Fått lite färg idag:)) Yay!!!
Då mamma har så ont i ryggen så tog jag och Mickis en varsin hund och gick en liten sväng med.. De är starka de där två jämtarna så de är som ett träningspass bara det:P

Skönt att få träffa Mickis lite.. Var alldeles för längesen då vi knappt sågs när hon vart hemma sist.. Är en av mina äldsta vänner och vi har alltid roligt ihop:)
Hon är alltid rak och ärlig mot mig och jag kan alltid prata med henne om det är något som tynger mig.. Precis så som en riktigt vän ska vara❤

När vi kom hem igen så hann jag knappt lägga mig i sängen förrens jag slocknade:P haha all frisk luft kanske;)

Vaknade halv 7 och hjärtat kom hit så jag styrde upp lite middag.. Idag blev det vildsvinsköttbullar, timjanrostad potatis med champinjoner och lök och hemmagjord aioli! Så himla gott men nu är jag alldeles proppmätt:P

Nu är det dags att bege sig till jobbet igen.. 3 nätter kvar denna veckan.. Kämpa!!!


RSS 2.0