Ännu mer fullt ös:)

Idag har varit en lika effektiv dag nästan som igår!:)

Vaknade och begav mig till sjukan för att kolla blodtrycket osv sen drog jag direkt till gymmet! Blev armar och mage idag då jag har sjuk träningsvärk i benen sen igår:P körde lite mer än en timme sen va de hem och fixa lite käk.

Pratade lite med Carro angående bröllopet och lite annat sen bestämde vi att ses nästa vecka. Så himla glad för din skull❤

Bestämde mig för att trotsa stormen så tog på mig varma kläder & så begav sig Milo & jag ut på vår dagliga 7km runda. Trots blåsten lyste solen och det var himla fint. Hade ny musik i öronen med & jag började tänka på våren och sommaren❤ har så mycket redan att se fram emot!

Nu är jag dock iskall om benen och rumpan så kryper ner under täcket och kollar lite tv innan det är dags för fotbollsträning. Hoppas bara blåsten avtar innan dess!

Efteråt ska jag umgås med Hjärtat, äta god mat och mysa till film. Gillar verkligen mitt liv just nu❤


Effektiv dag!

Idag har det varit fullt ös sen tidigt i morse. Vaknade när H gick upp för att göra sig redo för jobbet så jag bestämde mig för att med gå upp och bege mig hemåt. Väl hemma kom jag på de va tvättid bokat så de var bara att sortera och börja tvätta.

Gick sen ner till gymmet och körde hårt 1,5 timme! Gick skitbra och begav mig sen hem för att äta för man blir ju rätt hungrig efter ett sådant pass:P

Va fortfarande ändå rätt pigg så begav mig ut på promenad. Jag och Milo avnjöt 7 km under vackra vädret! Så härligt med solen i ansiktet. Hade dock alldeles för mycket kläder på mig för herregud vad jag svettades, haha!

När jag kom hem igen så tog jag tag i lägenheten. Behövdes storstädas!! Blir ju rätt skitigt med 2 djur:P haha så nu luktar det citron i hela lägenheten! Och nybäddad säng❤

Jag & H körde & handlade lite & nu ska jag lägga mig på spikmattan medans vi ska se någon film han väljer;)
Jag kommer säkert somna ändå för jag är helt slut:P




Vilodag som blev en dag i köket

I måndags vaknade jag helt slö så bestämde mig för att ha en vilodag från träningen. I bland säger kroppen ifrån och då är det bäst att lyssna!
 
Så istället hade jag en dag i köket kan man säga :) Gjorde nyttiga Matmuffins, Älgköttbullar & Tacolasagne! Herregud vad jag Älskar mat och att laga den :)
Jag gjorde 2 portioner med matmuffins med två olika innehåll.
I den första omgången hade jag Rökt skinka, Kantreller, Purjolök & Timjan & i den andra hade jag Kalkon, Soltorkade tomater, Fetaost och Riuccola.
De blev väldigt goda och perfekta som ett mellis.
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Sov inte många timmar efter nattpasset för djuren va kelna och lekfulla! Så de va bara att stiga upp och ordna lite frukost och sen börja städa lite i lägenheten:)

Begav mig sen ut på en 7 km runda med Milo! Han såg ut som en dränkt katt när vi kom hem så han fick duschas! Som tur är Älskar han det;)

Sen lyckades jag sova 1,5 timme innan de va dags för fotbollsträning:) för första gången på länge hade man känsel i fötterna:P haha träningen gick väldigt bra idag och knät känns starkare! Har slitit av korsbandet i vänster knä 2 gånger så är korsbandsopererad 2 gånger! Så nu hoppas vi jag slipper fler gånger!!! För det gör riktigt ont!!!


Vi tränar ute 4 ggr i veckan och till helgen börjar träningsmatcherna med! Så hoppas på varmare väder snart.. Tar ju nästan en kvart bara att få på sig alla kläder! Haha

Sen va de bara hem och duscha och sen bege sig bort till Henke för lite mat och film❤

Effektiv och bra dag och det gillas!


Underbar helg!!

Haft en helt fantastisk helg!
 
I fredags begav jag & Henke oss mot Ystad salsjöbad SPA. Han fick det av mig i julklapp och det blev ju som en julklapp till mig själv med ;)Har aldrig varit där innan eller på ngt annat SPA heller för den delen och det hade inte han heller så båda var ju väldigt förväntansfulla!
När vi checkat in så ser jag att Annie och Ida med respektive med hade checkat in där.. vad är oddsen? :P vi möttes upp senare på kvällen i baren!
Men innan dess så drack jag och Henke lite vin på rummet och tog det lugnt innan vi sen begav oss ner till SPA-avdelningen!  Herregud så härligt det var! Favoriten va nog utomhusbadet där det var 38 grader och man hade utsikt mot havet<3
På kvällen hade jag bokat bord och på menyn va det ankbröst! Så gott och de va så trevlig personal där!
lite senare var det som sagt baren och där va det musicquiz och man mötte massa trevliga människor!
Efter frukosten hoppade vi återigen i badet och sen vid 15 tiden begav vi oss hem igen.
Henke ville vi skulle till "Stens huvud" eller vad det hette .. :P haha
Låååång backe i kylan men så värd det när man väl kom upp!
 
Väl hemma va de bara in i duschen och svira om.. Lagfest stod på schemat och vi skulle vara hemma hos mig! Mkt trevlig kväll med fina tjejer! blev dock en snabbvisit ute för mig bara för magkatarren gjorde sig påmind så gick hem!
 
Vaknade och frukosten va klar.. älskar helgfrukostarna<3 senare var det dags att göra sig fin igen.. Henkes mamma skulle bjuda alla på middag. Vi hamnde på en golfkrog i Mjällby!:D
kl 17 va det dags för handboll.. vi såg den hos Johan & Emma sen blev det Tacos!
 
Så denna helgen har innehållit massa Kärlek, Skoj, Fina vänner & God mat.. vad mer kan man begära? ;)
 

 
 
 
 

En ny början

 
Ja, förra året hände det mycket i mitt liv och runt omkring det.
Både glada och fantastiska saker och hemska ofattbara saker.
Försöker ta lärdom av allt och ta mig framåt.
Mina Nyårslöften till mig själv var att
jag ska bli snällare mot mig själv,
vara en bättre vän,
Aldrig nånsin ge upp hur tufft allt kan vara ibland!
Att våga känna hopp!
Årets Ledord är Balans <3
 

RSS 2.0