Gravid

En av mina finaste älskade vänner ringde mig en dag & berättade hon var gravid.. Jag blev så att glad det kom några tårar❤️ Denna människa har jag inte känt så länge men har ändå kommit till att bli en av de finaste jag har.
Hon har ett stort varmt hjärta & en underbar humor! Vi har gjort mycket galet ihop😉 men nu har vi båda köpt hus & tagit steget in i "vuxenvärlden" och galenskaperna har dämpats men inte försvunnit (hoppas jag, haha)! Jag känner sån lycka för henne! Hon är värd det bästa & det bästa har hon hittat❤️
Jag önskar dom all lycka & även jag längtar tills slutet av mars❤️
Ni kommer få ett sånt vackert barn.. Med er som föräldrar så😉 

Älskar er❤️

SKÄRPNING

Måste hinna blogga lite oftare.. Men är ju mest trött hela tiden:P 

I helgen åkte päronen & bror upp på jakten.. Älgjakten börjar ju:) Ska vara där några dagar så då får vi lite tid för oss själva;)
I lördags så åkte jag och hjärtat till Ikea efter jag vaknat.. Kom upp strax efter 12... FULLT KAOS! Massa människor precis överallt.. Verkade som att ALLA var där i lördags:P vi lyckades iaf få med oss de 2 badrumsskåpet vi ej fick med oss förra gången.. Vi lyckades även att äntligen beställa ett kök.. Ja iaf stommen och luckorna med handtag.. Köper ej våra vitvaror där och har ej bestämt ännu vad det blir för bänkskiva.. Men det är iaf på gång nu:) 

Jag mötte även min älskade Lottan.. Så fin & så himla saknad! Så glad för hennes skull & hon var lika vacker om alltid❤️

På kvällen åkte vi se hem till Maria & Georgos.. Hade himla trevligt som alltid sen åkte vi till rex! Träffade en hel del människor jag inte sett på ett tag:) 
Söndagen tog vi en skön sovmorgon❤️ Sen byggde vi om ställningen till målarna som ska komma i veckan👍 vi slipade och plockade undan massa.. Sen gjorde vi oss lite tacos & kollade Harry Potter i sovrummet..
Igår så började vi sätta väv i vardagsrummet/matsalsrummet & städade iordning där inne:) det kommer vi även att fortsätta med idag.. Ska ev in till Maria & träffa tjejerna om jag hinner.. Ska först på middag.. så får se vad klockan blir..

Vad har hänt annars på huset?

Jag & bror jar tvättat hela fasaden.. Jag har spolat av alla fönster utifrån.. Vi har fått dit båda ytterdörrarna och all plåt är på plats runt både dörrar & fönster.. Vi har satt i de två sista fönsterna i källaren.. Vi har satt gips i köket och där är inte mkt kvar innan vi kan börja måla:)
Vi har fräst skarvarna i golven till golvvärmeslingorna.. Ja där är väl lite av vad som hänt:)

Plåten runt alla fönster är på plats👍

Nya ytterdörren (innan plåten kom dit)

Även hälsat på morfar & gjort fint med nya blommor❤️


Gjorde mig lite fin när vi skulle till Ikea 

Min vackra man❤️ som jag Älskar honom❤️

Hösten är här❤️

I lördags var det fest med fina vänner❤️


Fixade god mat igår👍

Älskar min händiga man.. Så sexig😉




Man måste dö några gånger för att kunna leva

Ett liv man inte lever
Ett steg man inte tar
Ett förlåt man inte sagt
En fråga utan svar
En vän man haft och förlorat
En chans man aldrig tagit
De tre orden man aldrig hört
gör att de redan känns som att livet är förstört
De glada glada minnen man ska minnas på äldre dar
Kan ej finnas i ett liv som aldrig var



1 underbart år❤️

Jag och Henrik har varit ett par i 1 år ❤️ 
Fick vackra rosor🌹🌹🌹




Det är dock mer än 1 år sedan vi började träffas;) 

Vi har vetat om varandra i flera år men det var först då han såg mig;) vi hade mötts ute på krogen några gånger och pratat en massa.. Sen letade han upp mitt nummer på nätet och tog kontakt.. Jag föll såklart direkt för denna vackra man❤️ 
Vi började träffas tillslut i mitten av juni.. Var ju lite annat ivägen innan.. Men när det var ur världen fanns det bara vi❤️ 
Vi har upplevt en massa saker tillsammans.. Tex Bruce Springsteen konsert, spaweekend i Ystad & kräftfiske.. 
Tillslut bestämde vi oss för att ta det stora steget och flytta ihop.. Men vi gör inte som andra nej.. Vi köpte hus direkt;) 
Där startade ännu ett kapitel i vårt liv och jag ångrar ingenting! 
Jag har hittat mannen i mitt liv❤️





Hard work work

Ja vi jobbar och sliter allihopa! Varje eviga dag:) men man börjar se ett slut på det.. Ja iaf de som va först tänkt att göras:)

Vi har fått dit el och gipsat klart nästan hela köket och satt tillbaka skåpen provisoriskt så man kan leva där.. Kollar på lite olika kök.. Köket är väldigt viktigt för oss båda så vi vill kolla alla alternativ och vad som finns:) 
Bestämt oss färg på slamningen med så hoppas de kommer början på nästa vecka:) 
Vi har en som hjälper oss spackla så vi har alla händer fria till allt annat! Så snart är vardagsrummet klart!:) sen ska bara golvslingan i och golvet på.. Ja i stora drag är det så iaf;) haha
Vi har nästan fått hallen klar med.. Kan inte göra så mycket mer förrens trappen kommer.. Vilket borde vara inom 1,5 vecka skulle jag tippa på:) 

Jobbar en jäkla massa med på mitt eget jobb och oktober blir tuff.. Men krigar på i vanlig ordning.. Gött med extrapengar till jul;) 










Denna trötthet!!

Är mest trött hela tiden känner jag.. Är väl väderomslaget antar jag.. Ja och sen att man ALLTID jobbar:P längtar tills det är klart!

I helgen och de senaste dagarna har vi fått en del gjort iaf!:)
Vi har rivit upp golvet i köket och tömt den på kuttespån, riktat och isolerat.. Beställt spånskivorna som kommer idag..
Vi har rivit ut garderoberna i hallen och rivit och byggt upp den nya väggen bakom spisen. 
Murarna har teglat klart fasaden och har bara några smådetaljer kvar.. Sen ska de slammas och så är fasaden nästan klar. 
Plåtslagaren ska fixa plåten runt fönsterna och stuprören sen är han klar.
Grävarna har fått ner det nya avloppen och är
Snart klara med hoppas jag.. Varit lite strul med massa sten som behövts sprängas bort så därför det tagit lite tid:P 

Annars förutom Husjobb då?

Jag har träffat Karro lite på frukost och fint sällskap, i lördags vart vi på fest hos Maria & Georgos med massa fina vänner, i söndags åkte vi ut på en snabb Svamprunda när vi jobbat klart.. Hittade en korg iaf❤️

Nu sitter jag på jobb.. 7-16 idag.. Jobbar
Rätt mkt nu de 2 närmsta veckorna.. Både på mitt jobb sen blir det Husjobb så lär vara ännu tröttare än tröttast:P

Ha lite saker att se fram emot iaf i veckan! Ikväll ska jag kolla på hjärtat som spelar match, imån ska jag träffa Karro, på fredag firar jag Henke 1 år tillsammans (ja, som par alltså.. Dejtat lite längre om man säger så ;) men vi var ju så hemliga i början som ni vet;) haha !! 8 år sen jag tog körkort;) på lördag ska vi på kräftskiva hos päronen❤️





















RSS 2.0