Världens bästa föräldrar❤❤❤

Idag vill jag berätta om 2 av de viktigaste personerna i mitt liv!


Den första att nämna är min kära mamma!
Hon är en väldigt omtänksam mamma som alltid gör allt och lite till för alla. Däremot glömmer hon bort sig själv ibland vilket är mindre bra men ingen är ju perfekt.. vi får jobba på det helt enkelt;)
Hon har haft det lite tufft i livet med massa ryggproblem och operationer och var nära att dö av blodförgiftning.. Men hon är en stark och envis människa som inte viker sig i första taget! Men ibland borde hon vara lite mer rädd om sig tycker jag❤
Hon är en fantastisk kock och jag brukar få höra det av vänner som smakat på den;) jag vet inte hur hon gör det men hon lyckas alltid!
Hon har alltid ställt upp för mig och funnits där både i glädje, sorg, i svåra tider. Man kan alltid lita på henne och du kan skriva upp på att hon gör allt för dig som står i hennes makt!

Den andra personen att nämna är min kära pappa! Han och jag är väldigt lika i beteendet enligt många. Jag tror det kan stämma väldigt bra faktiskt! Vi tycker om samma saker.. Ja det mesta är vi väl överens om utom dansbandsmusiken.. Jag tål den inte;)
Han är en fantastisk snickare.. Ja, fast nästan en allätare eller vad jag ska kalla han.. Han kan nästan allt!
Han har ett stort hjärta som han mer på senare år öppnat upp ännu mer. Tror de va lite tufft att jag flyttade hemifrån;)
Han är väldigt lugn och positiv och har mottot att inget är omöjligt! De ni;) däremot när han håller på med bilar.. Ja då kommer varenda svordom fram:P
Där är vi nog lite lika.. Humöret och tålamodet.. Ja, fast mitt tålamod är kanske aningen kortare ibland:P
Han gör allt för man ska må bra och hjälper en på alla sätt! En som alltid finns där och ställer upp helt enkelt!
Han får en på bättre tankar när man är nere.
Jag har fått lära mig så mycket av min pappa och det har hjälpt mig mycket i livet❤

Jag är riktigt bortskämd med så fantastiska föräldrar. Jag har det nästan för bra! Jag och Henrik köpte hus i mitten på juni.. Båda mina föräldrar har varit där nästintill varje dag. De hjälper oss på vår väg till vårt drömhus med all kraft och kärlek de har. De lägger ner så otroligt mycket tid på detta och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna återgälda det. Jag är förevigt tacksam❤



Tuffa tider...

Godmorgon.. Vad har hänt då de senaste dagarna.. I fredags kom Axel hit efter skolan... Vi lagade tacos och kollade film innan jag åkte och jobbade sista nattpasset... I lördags vaknade jag av att hjärtat gjort frukost till oss:)
Sen började vi jobba lite.. Henke spacklade & slipade i vanlig ordning och jag och axel slet bort all plåt runt alla fönster.. Sen gick vi loss lite på entréplan.. Packade ner lite saker k& bar ut massa till förråden.. Så det blev rätt tomt här nere;)
Sen körde jag in päronen till Tord & Marita.. Sen körde jag hem Axel.. Stannade kvar en stund & pratade med Karro.. Välbehövligt och tacksam för du orkar lyssna❤

Sen hade jag och hjärtat lite beslutsångest om vi skulle ut eller inte.. Vi duschade iaf och sen tog vi oss en varsin Rom & Cola.. Satt i sängen och lyssnade på massa musik.. Så vi bokade taxi och tog oss in till Rex!:) träffade massa Goa vänner och mina fotbollstjejer❤ sen fanns de ju personer man gärna sluppit se men man kan ju inte få allt😉 haha

I lördags vaknade jag tidigt.. Som alltid😜 Hjärtat va lite mer segstartad.. Haha.. Så jag fixade oss lite frukost och plockade undan lite här nere.. Sen kom mamma, pappa & Axel.. Vi bytte 2 fönster på entreplan.. De i vardagsrummet!
Tog sin lilla tid!! Henke har fortsatt på övervåningen & jag har plockat iordning & organiserat lite i hallen bland alla verktyg och tömt vardagsrummet & burit upp allt.

Sen beställde vi en varsin pizza & hyrde en Wallanderfilm.. Bra avslut på helgen❤

Annars har jag haft det rätt kämpigt de senaste dagarna..jag har känt mig maktlös, arg & besviken.. Igen.. Droger förstör & skadar så himla mycket.. Både för sig själv och alla i ens närhet.. Jag är så tacksam för det stödet jag fått av mina vänner dessa dagar och speciellt vissa som stöttat lite extra.. Vad hade jag bort utan er❤ känner mig mest deppig & melankolisk men hjärtat finns där för mig & tar hand om mig!
Älskade Henrik❤

Idag tänkte jag börja riva taket & golvet i vardagsrummet.. Ska se om jag kan locka hit mamma som sällskap med😉


Gott nyttigt bröd

4 dl mandelmjöl
4 dl pofiber
4 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
2 tsk salt
6 ägg
125 g smör
5 dl fet yoghurt ( jag tog turkisk)

Ca 139 kcal per skiva!

Sätt ugnen på 170 grader.
Blanda alla torra ingredienser.
Vispa ägg pösiga( tar en stund).
Smält smöret.
Vispa ner smör & yoghurt i äggen!
Häll sedan i torrblandningen och blanda.
Låt svälla ca 10 min.
Smörj form och klä med bakplåtspapper.
Häll i smeten(blev 2 brödformar, lite mindre men det räckte ) pensla med mjölk och strö över sesamfrön eller vallmofrön!
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50 min ( du ser på den när den ser klar ut eller testa sticka.. Ska ej vara kletig) stäng av och eftervärm i ca 15 min!

Smaka av & njut;)


Livspussel❤

Varit en fullspäckad dag.. Efter mina ärrenden åkte jag hem och gjorde köttbullar och hemmagjord saft.. Sen kom Charlotte och hälsade på! Vi drack kaffe och jag visade henne runt.. Hänt lite sen hon har här sist;) sen slappade vi i sängen och pratade om livet❤ du är en underbar vän som jag värderar så himla högt! Love!!

När hon sen åkte hem somnade jag.. Vaknade när hjärtat kom hem.. Sen kom mamma och pappa.. Och även farfar och Oa:) så vi tog en kaffepaus innan vi började jobba;)
Henke har spacklat en massa och jag och pappa har fått upp all belysning i underslagen! Blev hur bra som helst!! Kommer se ännu bättre ut sen när byggställningen är borta❤

Nu sitter man på nattpass 1/3.. Är sjukt trött och känner att det kommer bli en lååååång natt! Får se till att kolla på några roliga och bra filmer;)

Annars försöker jag mest hålla ihop! Går mycket tid och energi på huset och sånt som egentligen är viktigare har inte blivit prioriterat! Ibland måste man ta en paus.. Se sig omkring och vara rädd om det man har och inte tänka på allt man inte har.. Vara tacksam men inte ta något för givet❤




Bättre form👍

Igår så blev det massa ärrenden för mig på fm.. Men först fixade jag dagens middag som blev mousakka med auberginer.. Mamma var med också som sällskap❤
Hämtade ut lite lampor, kontakter osv.. Sånt som tar sin lilla tid.. 3 timmar senare var vi hemma igen.. Ja mådde lite illa så gick och la mig och somnade direkt.. Vaknade lite i 4 och så kom pappa.. Vi fixade ventilationen i badrummet och satte dit kontakter i sovrummet:)

Sen så åkte Henke och tränade.. Så jag spacklade det sista sovrummet uppe.. Både väggar och taket:)

Idag har jag varit vaken sen hjärtat åkte till jobbet.. Så jag bestämde mig för en morgonjogg! Va skönt och svalt ute och frisk luft så det var riktigt skönt! Såg en stor bock, mamma & hennes unge var också med:) gick riktigt bra idag och fick den bästa tiden sen jag började! Så det var skönt:) då vet man att det händer något.. Att det gett resultat👍

Nu ska jag köra lite styrka här hemma sen ska jag fixa mig lite frukost.. Efter det har jag lite samtal som ska ringas idag och 2 ärrenden.. Grävaren är här och har grävt ett provhål tills i em vid kl. 13 då en från Miljöförbundet kommer hit för att godkänna det.. Så innan dess ska ja vara klar tänkte jag.. Sen blir det att spackla en andra gång där jag var igår.. Så här går man inte sysslolös mina vänner😉


Tapeter❤

Igår vaknade jag vid 7 tiden.. Somnade ju tidigt så var ganska pigg så steg upp efter att ha kollat på tv en stund.. Fixade lite frukost till mig och hjärtat, diskade upp och vek tvätten!
 
Efter vi ätit så begav vi oss upp till övervåningen.. Jag har spacklat det ena sovrummet en andra gång så nu är det bara skarvarna & taket kvar att spackla.. Ska se om jag gör det idag! Ska slipas sen är det bara att börja måla:) 
Jag har även spacklat hallen 2 gånger så där händer med lite saker:)
 
Hjärtat har målat väggarna och tapetserat i vårt sovrum.. nu är det golv och lister kvar och sätta dit kontakter sen kan vi bo där:) är jättenöjd med tapeten med❤
 
Sen kom pappa så vi la det sista på taket! Så himla skönt! Bara ventilationsröret som ska fixas med sen är allt klart!:) 
Tyvärr hann jag inte gå en runda med Anna:( svårt att gå ifrån när pappa är där.. Vill ju inte låta han jobba själv:/
Men hoppas vi finner en ny tid väldigt snart❤
 
Idag jobbar jag 7-16.. Efter jobbet ska jag möta upp hjärtat.. Vi ska kolla golv, klinker och tapeter❤ ska hämta hem lite mer spackel och sånt vi behöver med. 
 
Får se vad som ska göras ikväll med.. Henke skulle spela handboll iaf.. Ja får väl spackla och slipa lite tänkte jag.. Kanske fixa ventilationsröret om pappa orkade:) 
Annars börjar jag plocka ihop så smått nere så man snart kan börja riva där med!:) 
 
Va ju ganska nere och ledsen i fredags.. Då överraskade hjärtat mig med blommor❤ som jag Älskar denna man❤
 
 Underbara blommor från min man❤
 
Taket är klart:)
 
Sovrummet & tapeten❤
 

Ingen Bakissöndag för oss idag;)

I fredags var Maria & Georgos här.. Vi gick husesyn sen så grillade vi och drack vin.. Himlans trevligt❤❤❤

Igår var man lite småseg.. Men det blev ändå massa husjobb gjort ändå faktiskt!
Badrumsgolvet har flytspacklats, jag har städat hela källaren och ute runt huset och organiserat lite.
Henke har spacklat och slipat och målat taket i sovrummet och ena väggen. Jag har spacklat ett av sovrummen både på väggar och tak! Vi var även och hämtade tapeterna till sovrummet och färg och småsaker som vi behövde. Så det har faktiskt hänt lite😉

Vi skulle egentligen ut igår men valde faktiskt att stanna hemma.. Beställde mat och stängde av tvn vid 22.. Så trötta var vi! Välbehövlig sömn för oss båda! Sen är man ju pigg idag när man vaknar.. För det blir husjobb idag med för hela slanten:)

Ska försöka hinna med en promenad med Anna i Nytorpet idag med tänkte jag:) så, så ser min dag ut:)


Stark

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller kunna

Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest

Att var stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller alltid lyckas

Att var stark är att se livet som det är
Att acceptera dess kraft och ta del av den

Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen

Att vara stark att våga hoppas när ens tro är som svagast

Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och att alltid kämpa för att ta sig dit....


Finbesök❤

Igår blev det en morgonjogg på 3,5 km sen körde jag styrka hemma! Städade och plockade undan i hemmet.. Så skönt!
Sen fixade jag middag.. Den bestod av köttfärsfylld paprika och grönsaker! Så himla enkelt och gott!
Sen åkte jag till Coop för att handla lite och sen var jag på jobbet igen.. Passet 15-22 stod på schemat! Gick bra och somnade ganska fort när jag väl kom hem igen. Pappa & Henke la det sista taket så nu är det bara nockarna kvar sen är er klart:)) yay!!!

Nu sitter jag på jobbet igen.. Jobbar 7-16 idag och det är sista passet för veckan:)!! Efter jobbet ska jag köra k j fylla på gasoltuben och sen hem och förbereda maten.. Ikväll kommer Maria & Georgos hem till oss för att titta på huset och sen ska vi grilla lite:) kul med vänner som är nyfikna på vad vi gör och hur långt vi kommit och vill komma och kolla❤ så ikväll skiter jag fullständigt i Husjobb.. Ska äta gott och jag ska dricka vin för det är jag värd😉

Ha en underbar fredag mina vänner.. Kämpa, det är snart helg❤


Early morning

Kunde inte somna om efter Hjärtat kört till jobbet så ligger här och kollar lite tv..

I tisdags sov ja en stund sen tog jag Milo ut på en promenad.. 6 km blev det! Hade träningsvärk sen dagen innan då jag körde lite styrka så fick bli en promenad:)

Sen åkte jag & mamma till byggnetto och beställde dörrar och bytte skruv som vi fått fel! Väl hemma igen så började jag lägga tak medans mamma höll koll på mig! Blev klar med en sida sen gick jag för att vila. Strax efter 16 kom pappa.. Sen kom plattsättaren och skulle kolla lite på sitt jobb;)
Sen fortsatte hjärtat spackla och måla i sovrummet & jag och pappa fortsatte på taket.. Alla dessa skärningar!!!! Så himla tråkigt! Sen åkte jag och jobbade nattpass nr 2.

Igår vaknade jag vid 11.. Vek tvätt, startade ny maskin och plockade undan här hemma lite.. Sen kom mamma och vi begav oss ut på promenad.. 6,3 km blev det:) vi fick några skurar över oss för vädret har ju varit som det varit nu några dagar.. Oberäknelig!:P

Sen körde vi till banken så jag kunde fixa en ny bankdosa.. Hittar verkligen inte min och måste ha en så vara bara att fixa så fort som möjligt!

Efter det blev det sjukhuset till öron/näsa/hals.. Äntligen fått hjälp! Så operation blir det och hoppas det hjälper :)

Åkte inom Coop och småhandlade och sen blev vi bjudna på middag och mina päron.. Dillkött❤ min mamma är grym i köket! Mormor var också där så man kunde kramas lite❤

Sen blev det fortsatt jobb på huset;) samma som igår! Pappa ska hämta resten av takpannorna idag.. Så inte mycket kvar nu! Dock jobbar jag kväll så kan ej hjälpa honom idag så det får hjärtat göra! Vill bara få det klart nu:P

Annars vad händer idag då.. Jag tänkte ta mig ut på en morgonjogg och köra lite styrka här hemma till att börja med! Sen funderar jag på att baka ett LCHF-bröd faktiskt! Ja vi får se helt enkelt.. Kl 15 börjar jag jobba iaf så några timmar har jag på mig iaf;).

Ha en toppendag kära vänner❤



Välbehövligt❤

Välbehövlig fantastiskt helg har vi haft❤❤❤
 
Jag packade ihop alla våra saker och bakade en blåbärscheescake med smält vaniljchoklad❤ så himla god blev den!!
 
Sen körde jag till mörrum och hämtade Axel som skulle följa med oss & samtidigt lämnade jag av Milo hos Karro! De skulle vara hundvakt hela helgen.. Stort tack
 
Sen körde vi upp till jakten.. Direkt när vi kom upp åkte de iväg för att byta betesboxarna i kräftburarna och jag packade upp och fixade maten till kvällen.. När de kom tillbaka blev det nykokta kräftor och västerbottenpaj med kantareller i❤ 
Då vi var ganska trötta efter en lång dag gick vi och la oss runt 22-23 tiden.. Va skönt att få sova!
 
Vid 6 ringde klockan.. Dags att plocka upp burarna och se om vi fått några kräftor.. Pappa och mamma åkte upp redan i torsdags.. Plockade då upp 398 st kräftor! Vi fick upp hela 420 st!!!! Helt otroligt bra fiske i år! ❤
 
När vi kom tillbaka till stugan åt vi lite frukost innan vi begav oss ut i skogen för svampjakt & blåbärsplockning.. Axel tyckte även detta va roligt så det var skönt!:) hittade väl en 15 liter kantareller & 15 liter blåbär och 4 liter lingon! Naturens guld har vi fyndat❤ vi satte oss och rensade allt när vi kom tillbaka sen gick jag och hjärtat in och la oss och vilade lite.. Axel va stissig så ingen vila för han.. Han tjatade om att han ville fiske så efter en timme åkte vi upp till sjön.. Vi fick massa abborrar.. Dock ingen direkt storlek men axel vart i himmelriket! Han ville ej gå därifrån! Man blir varm i hjärtat❤
När vi kom tillbaka hade mamma fixat mat och sen satt vi uppe en stund men vid 23 tiden gick vi och la oss.. Varit en lång dag för oss alla! På morgonen sov hjärtat och axel medans vi åkte och plockade upp kräftorna.. Ca 250 fick vi.. Så runt 1000 kräftor har vi fiskat upp i helgen❤ nomnom!
Sen åt vi frukost innan vi körde hem igen.. 
 
Väl hemma packades det upp, tvätten viktes, svampen förvälldes, blåbären åkte i frysen likaså kräftorna! Sen tog jag mig en lång varm dusch innan jag kröp ber under täcket och slocknade.. Hjärtat va duktig och målade taket i sovrummet.. Första strykningen.. Blev jättebra.. Han är så duktig min man❤
 
Idag har jag haft nystart med träning och mat.. Blev sjuk så kom av mig innan.. Men nu kör vi igen! Började med morgonlöpning på 3,5 km med Milo! Va tungt men det gick ändå bra! Hemma körde jag lite styrka med armarna med mina vikter! Gick skitbra och det känns redan👍😉
 
Sen körde jag och handlade och sen städade jag och lagade mat.. Idag blev det laxbiffar, liméaioli, parmesanpanerade auberginer och sparris med flingsalt & citron! Hur gott som helst! Även druckit min reningsdryck gjorde på vatten, nejlikor & lagerblad! Testat mitt nya protein från fitnessgurun med! Smakar faktiskt över förväntan så det har lite av en lättnad:) 
 
Sen kom pappa och mamma.. Dags för lite husjobb.. Henke fixade i sovrummet medans vi la tak.. 2 sidor kvar nu.. Blir ju mycket skärningar och de tar sån tid.. När det sen började ösregna gav vi upp.. Klockan var ändå nästan halv 9! Ja tog en varm dusch och kröp ner i hjärtats famn och somnade gott där.. Fick dock åka iväg för jag skulle jobba.. Tungt då jag inget annat än ville ligga kvar hos min Älskling
 
 
Första nattens fiske.. 398 stycken❤
 
 Rufsigt hår & osminkad:)
 
Nöjd Axel❤
 
Nomnom
 
Spanar in fångsten:)
 
Andra nattens fångst.. 420 stycken❤
 
Tidig morgon när vi vittjar burarna:)
Skogens guld❤
 
Min blåbärscheescake med vitchoklad❤😍
 
Hjärtat fiskar❤
 
Axel & jag fick massa fisk:)
 
Sista vittjingen innan hemfärden
 
Micke får assistans 😜
 
Hjärtat kör hem.. Jag vilar😉
 
Mina fina❤
 
Laxbiffar, liméaioli, sparris & parmesanpanerade auberginer❤
 

Time flies..

Tiden flyger iväg lite känner jag.. Inte haft tid eller ork att uppdatera.. Ska se vad jag kommer ihåg från i lördags;) 
 
På kvällen åkte jag hem till Anna Janhall.. Drack och pratar en massa.. Som jag tycker om denna människa och jag kände riktigt hur mkt jag faktiskt saknat henne.. Ses ju inte alls lika mkt som förr men hoppas vi kan ändra på de❤
 
Åkte vidare till stan.. Hem till Nasoni och träffade massa gamla vänner där man ej sett på evigheter.. Kan utan tvekan säga detta var en av de roligaste kvällarna jag haft på riktigt länge och det behövde jag verkligen.. Så tack alla❤
 
I söndags när jag sen skulle köra till jobbet på natten upptäckte jag att jag fått punktering.. En stor jävla skruv i däcket.. fick låna hjärtats bil istället.. Pappa fixade loss däcket och mamma körde de till en som fixade det.. Gratis! 
 
Sen i söndags har vi målat och fått upp underslagen på taket,  Dragit elen till lamporna ute, fixat golvvärme i badrummet, fått upp hängrännorna och plåten.. La även en sida idtapp taket för att se hur det såg ut:) städat ut allt från övervåningen så det är rent för där är massa att spackla:) även bytt fönster nere i hallen och köket och mätt ut nya badrumsfönstret vart detsamma sitta:) slängt massa skräp osv.. så det har hänt mycket ska ni veta:) 
 
Idag har jag sovit lite kasst så la mig mitt på dagen för att sova igen.. jobbat natt och sov bara 2 timmar:/ men sen när jag vaknat kände jag energin flöda trots den ständigt närvarande huvudvärken.. tog tag i hemmet.. Jag har dammat, dammsugit, torkat golven, vattnat blommorna, slängt sopor, vikt tvätt & renbäddat sängen och tvättat.. så hann med en hel del faktiskt.. vid 16 mötte jag upp Hjärtat i stan.. Tog hem takfärg och lite tapetböcker och kollade golv! Tror jag hittat en tapet jag vill ha (jag fick bestämma i sovrummet.. nästan helt själv) haha!! Längtar tills ett rum är klart iaf❤ 
Vart inom systemet och Coop med innan vi vart hemma igen.. 
Vi duschade och fikade lite mat.. Blev lövbiff, krocketter, vitlöksbröd & bea.. Enkelt men gott.. Klockan va mkt så slöade lite i sängen innan det var dags för sista jobbpasset får denna veckan.. 
 
Ska bli skönt med ledig helg.. Både från jobb och Husjobb.. Imån när jag vaknar ska jag packa våra väskor och baka en kaka.. Hämta Axel och lämna Milo hos Karro❤ vi ska åka upp till jakten.. kräftfisket drar äntligen igång!!! Vi ska slappna av och njuta och bara vara! Plocka blåbär och lingon i skogen.. Leta svamp och fiska:) lägga i burar och hoppas på många kräftor! Dricka och äta gott! Fota och strosa runt! Det är som medicin för själen och där trivs jag! Lugn och ro❤
 
På söndag kommer vi hem och då ska det kokas kräftor och sen ska vi se om vi kan lägga färdigt taket iaf.. Pappa börjar ju jobba igen på måndag.. Älskade Pappa som ställer upp hela sin semester för att hjälpa sin dotter och hennes sambo! Inte alla som har en sån underbar pappa❤
Förhoppningsvis ska Henke måla taket.. Så ja lite jobb blir det men det är roligt för nu händer det saker:)
 
Där fick ni snabbversionen av mina dagar sen lördags!;) 
 
 
Innan klippning😜
 
Nyklippt & nybadad ❤
 
Tog en solpaus☀
 
Vi lägger golvvärme i badrummet❤
 
Fått upp underslagen, fått upp hängrännorna & plåten👍
 
Fina silvriga hängrännor❤
 
Fått upp nästan en hel sida med takpannor👍
 
 
 
 

Early morning

Igår hade jag en vilodag från träningen då jag hade så fruktansvärt ont i magen.. Pappa kom halv 9 så vi satte igång.. Fick upp gips på väggar och tak i trapphallen och försökte städa i ordning lite.. 
 
Sen gick vi ner en våning.. Pappa fixade med väggen under trappen ner mot källaren och jag röjde ut i hallen och började riva.. Fy fan vilket slit och typ 500  spik i taket som skulle dras ut:P haha men det gick ganska fort då de ej satt så hårt:)
Fått upp lite nya reglar och så men sen åkte vi för att hämta material och få offert på golvvärme till entreplan.. Vi körde först till Solar och hämtade ut lite till badrummet som skall fixas med idag och till byggnetto och hämtade ut badrumsgips & OSB.. Pratade även till oss bra pris på innerdörrar som jag gillade så ska se vad Henke säger med:) 
 
Sen körde vi till ELON för att hämta vår frysbox.. ÄNTLIGEN!! Även fått lite info om den Centraldamsugaren vi ska ha.. Ska bara mäta och lite så med sen ska den med beställas! 
 
På kvällen sen så grillade vi hela familjen och Henke.. Blev fläskfilé, potatissallad & pommes! Så himla gott! Sen åkte de hem och vi städade av övervåningen.. Speciellt sovrummet för idag ska Henke spackla där inne.. Lättare nu när det är undanplockat och inga saker ivägen:) 
Sen körde vi och hyrde film men den va kass så vid 22 stängde vi av och somnade..
 
Vaknade kl 6 och har ej kunnat somna om.. Hade lite ont i halsen men det har lättat nu.. brukar alltid vara värre direkt när man vaknar.. León ligger kvar på mig som han gjort hela natten.. Denna stora mammagris!❤ Henke ligger och snarkar här jämte och vill inte vakna ännu.. Funderar på att dra ut på en tidig morgonjogg.. Ja, så får det bli:) 
 
 
 

Snart LEDIG HELG❤

Igår vaknade jag tidigt och bestämde mig för att ut och springa.. Ösregnade så Milo han hände i dörren😂 haha Så jag fick minsann springa själv! Men det gick bra men det var lite tungt.. Märks man är otränad.. men jag vet att ju mer jag kämpar ju lättare blir det👍
 
Sen kom Karro (Henkes storasyster) på besökhon ville se huset och vi drack kaffe och prata om massa! Det var skönt faktiskt! Hon är så himla Gó och rak.. Det gillar vi😉
 
Sen kom pappa och då blev det dags för jobb igen😜 vi gjorde klart hallen där uppe och så långt vi kunde i badrummet för på lördag kommer Martin.. Det går undan mina vänner! Riktigt fort:P underbart❤
 
Sen åkte jag till jobbet.. Fanns absolut inget att göra så bakade lite muffins.. Tänkte det kan var bra att ha hemma när man får gäster😉❤
 
Sovit som en kratta inatt så vaknade och kände mig helt överkörd👎 men tog mig ändå upp och tog en morgonlöprunda.. Denna gången med Milo:) Sen körde jag och hämtade ut mitt paket från fitnessgurun! Efter det kom pappa och sedan farfar och arbetet va åter igång.. Jag och pappa åkte även till Byggnetto och hämtade lite material som behövdes! Pappa och Henke rev det sista av murstocken igår så idag kunde vi börja i hallen på entréplan och fixa trappen ner till källaren! Jag har röjt upp och fyllt ett helt släp med skräp! Ser mycket bättre ut!:) Idag har jag även styrt upp middagen som blev köttfärslimpa fylld med mozarella, ruccola, soltorkade tomater och salami! Blev Kanongod faktiskt om jag får säga det själv😉 gjorde sen sås på skyn och nypotatis till det! Goooooott!!
 
Nu sitter jag på jobbet igen.. Ska kolla på Mia på grötö & sommar med Ernst.. Ja jag har det rätt bra här.. Paus från husjobb😉 sen tar jag LEDIG HELG❤ !! Hemma jobbar pappa & Henke på & Peter (Karros man) skulle komma & hjälpa till och börja spacklasovrummet.. Så snart kan vi nog flytta in där hoppas jag:) allt går så fort och det känns bra för hatar att bo i kaos😜
 
 
 
 

RSS 2.0