Vad har hänt?

Ja nu blir det allt svårare att hinna blogga:P alltid fullt upp men ska försöka ändå;)
 
Vi har gjort klart sovrum nummer 2..där vi nu har ett provisoriskt vardagsrum med soffa och så.. Skönt att ha mer än ett rum att vara i;)
 
Jag och bror har hämtat massa material och även kommit en bit på vägen i hallen där nere.. Trappen ska beställas idag så där kommer stå lite still men finns massa annat att göra under tiden:P
Vardagsrummet är färdiggipsat så där ska börjas spackla! Dock har vi massa material där inne just nu så det är lite kaos.. Ska försöka röja upp där idag tänkte jag!
 
I helgen har det varit massa jobb.. Tunga och tråkiga jobb rent ut sagt!
Vi har bilat avlopp hela helgen.. Tungt jobb men det gick mycket bättre än vad vi nånsin vågat hoppas på:) slitsamt jobb och ganska äckligt:P 
Vi har tömt källaren på alla garderober och förvaringssystem.. Fick slänga en del då de va så mycket mögel och svamp på! Usch!
Hoppas de kommer lukta bättre där nere nu! 
Martin har varit här både lördag & söndag.. Fått igång värmen här uppe och fått dit alla elementen på övervåningen så nu ska jag inte behöva frysa mer❤
 
Vi har burit upp de sista tegelstenarna vi haft hemma och räknat dom.. Idag ska vi hämta de sista.. Så skönt att slippa hålla på med de mer sen! Tagit massa energi det!
 
Vi har även i helgen sågat ner en del träd.. För imån kommer Jim och han ska börja gräva de nya avloppet! Så förberett till honom:) 
Axel har varit här och hjälpt till hela helgen.. I lördags sov han över hos min bror.. De spelade tv-spel & åt pizza och godis!:) gick hur bra som helst!:) 
 
Karro var här i fredags och hälsade på lite.. Hennes reaktion va ganska rolig! Kände inte igen sig alls när hon kom in i köket:P men så är det.. Detta huset kommer se väldigt annorlunda ut när vi är klara med det;)
 
Igår när alla hade åkt så försökte vi mäta och rita på vårt kök.. Svårare än man tror för köket är så himla viktigt för oss båda! Men det får växa fram lite och vi ska lämna måtten och se vad man kan få för förslag! 
 
Pappa har fixat dit lamporna i badrummet och även ström så snart har vi ett helt nytt badrum. Ska beställa duschväggarna, blandade osv idag.
Ska även beställa Centraldammsugaren så vi kan få dit den med:)
 
Murarna började i torsdags med.. Fått upp nästan en hel sida och gjort många av förstärkningarna vid fönsterna.. Så snart hoppas jag de blir klara så vi kan få bort den klumpiga ställningen:P 
 
Nu kom de så får öppna för dom men sen ska jag krypa ner och vila lite till;) ska ju jobba inatt och imån bitti ska jag till sjukhuset igen pga mina cellförändringar.. Men det ska nog gå bra!:) 
 
Ha en bra dag:)
 
Arbetarfrukost👍
 

Provisoriskt vardagsrum👍
 

Halva vardagsrummet👍
 

Nya avlopp👍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0